Főmenü:
Szántóföldi növény | Kg / ha |
Burgonya | 2800-3500 |
Tarlórépa | 3-5 |
Takarmány répa | 1200-1500 |
Takarmány borsó | 250-300 |
Bab szárazbabnak | 70-140 |
Bab zöldbabnak | 100-160 |
Lencse | 70-100 |
Szója | 100-130 |
Búza | 200-230 |
Rozs | 130-140 |
Triticale | 200-220 |
Tavaszi árpa | 180 |
Őszi árpa | 120-150 |
Zab | 130-140 |
Köles | 30-35 |
Fénymag | 60-70 |
Kukorica | 15-25 |
Napraforgó | 8-11 |
Repce | 6-14 |
Mák | 3-3,5 |
Seprűcirok | 15-20 |
Lucerna tavaszi vetés | 20-25 |
Lucerna őszi vetés | 28-30 |
Vörös és fehérhere | 20 |
Hibrid szudánifű | 70-80 |
Silócirok | 18-20 |
Muhar | 26 |
Cukorrépa | 8-10 |
Kiskerti növények | Sortávolság | Tőtávolság | gr / 10 m2 |
Sárgarépa | 25-30 | 4-5 | |
Petrezselyem | 25-30 | 4 | |
Hagyma magról termesztve | 25-30 | 5-7 | |
Tök félék | 150-200 | 150-200 | 4 |
Cukkini | 50 | 100 | 4-6 |
Retek | 20-30 | 10-15 | 5-8 |
Spenót | 20-30 | 15 | |
Sóska | 30-40 | 3 | |
Cékla | 35-45 | 12-15 | 10-12 |
Káposzta félék | 70 | 50 | 0,3-0,5 |
Karfiol, Brokkoli | 60 | 40 | 0,3-0,5 |
Paradicsom | 40 | 30 | 0,3 |
Fejessaláta | 20-30 | 25-30 | 2 |
Karalábé | 30 | 50 | 0,3-0,5 |
Konzerv uborka | 100-150 | 20-25 | 4 |
Saláta uborka | 100 | 20-30 | 4 |
Görögdinnye | 150 | 100 | 1,5-2 |
Sárgadinnye | 80-100 | 30-50 | 1,5-2 |
Paprika félék | 30 | 30 | 1-1,5 |
Futóbab | 100 | 100 | 70 |
Bokorbab | 40-45 | 100-160 | |
Csemege kukorica | 75-80 | 15-20 | 120-160 |
Borsó | 30 | 200-250 |